Hopp over intro

Romslig, nydelig utformet og ekstremt dugende, men likevel kompakt, drivstoffeffektiv og rimeligere – den nye CR-V 1,6 i-DTEC diesel utfordrer det du vet om SUVer. Og den kommer fra en serie CR-Ver som alltid har gjort det.

I 1990-årene, da SUVer var et nytt konsept, ville folk ha mer enn bare en sportsbil som fungerte på veien eller i terrenget.

De ville at den skulle fungere på vei til skolen eller på langtur også. Og slik ble den opprinnelige CR-V til.

Siden da har vi forbedret CR-V med hver nye generasjon, helt opp til den fantastiske designen til denne nyeste dieselversjonen, med sin utmerkede drivstoffeffektivitet og sine klasseledende utslippsnivåer. Slik kom vi oss dit:

more

1. GENERASJON 1997–2001

CR-V ble lansert for første gang på Tokyo Motor Show i 1995, og den var en av verdens første moderne 4x4 SUVer som hovedsakelig var konstruert for veien, men var stylet som en SUV.

Kundene gledet seg over kombinasjonen av drivstoffeffektivitet, firehjulstrekk, romslig, allsidig interiør, Honda-pålitelighet og generøse utstyrsnivåer.

Og i 1997 ble CR-V Europas bestselgende bensin-SUV.

more

2. GENERASJON 2001–2006

Da vi bygde den første CR-V, la vi til dristigere styling og enestående drivstofføkonomi – og nye CR-V mottok skryt for den praktiske allsidigheten. Vi satte også nye standarder for segmentet:

  • forbedret interiør for å skape klasseledende plassnivåer.
  • tilbud om dieselalternativ for første gang.
  • oppretting av vårt kollisjonstestprogram for kjøretøy-mot-kjøretøy for ytterligere å forbedre sikkerheten.
more

3. GENERASJON 2006–2011

SUV-segmentet hadde blitt alvorlig overfylt, men erfaring hjalp oss likevel til å fortsette nyskapningene.

Kundene så nå etter en kompakt SUV, som var enda mer eksklusiv. Så tredje generasjon hadde enda bedre håndtering, kjørekomfort og et mer luksuriøst interiør. Vi fortsatte å innlemme eksisterende SUV-design, som bidro til å beholde det dynamiske, sporty utseendet som var så populært. Men vi la til mer kurvet, bilaktig styling. Samtidig sørger vi for at CR-V forble relativt kompakt, slik ble den en av de mest manøvrerbare bilene innen sin klasse.

Vi introduserte også nyskapende teknologi, inkludert to systemer som er unike innen segmentet: adaptiv cruisekontroll (ACC) og kollisjonsbegrensende bremsesystem (CMBS), som bruker radar for å bidra til å holde deg på trygg avstand fra andre kjøretøyer.

more

4. GENERASJON 2011–2013

(2012 I EUROPA)

Den nyeste CR-V ble lansert, resultatet av 17 års erfaring i å skape SUVer i verdensklasse. I dag blir CR-V elsket av kunder i over 160 land, og over 5 millioner er kjøpt på verdensbasis.

Og nå i 2013, for å tilføye til denne evig populære serien, lanseres den nye Honda CR-V 1,6 i-DTEC diesel.

Hva blir det neste?
Som alltid fortsetter vi å bygge CR-V her i Europa, inkludert den nye dieselversjonen. Vi vil fortsette vårt fokus på utvikling, og vil forbedre, forfine og bygge på hver eneste ny CR-V for å skape biler som er en glede å kjøre og eie.

Hvorfor ikke oppleve den aller nyeste Honda CR-V diesel selv? Ta en prøvekjøring med den nye 1.6 i-DTEC nå

more
Tilbake til toppen