Honda CR-V. Det beste fra alle verdener.

Dristig, dynamisk design kombineres med utrolig god plass og nyskapende egenskaper som hjelper deg med å gjøre flere nye ting i din CR-V. Og nå er den nye 1,6 i-DTEC diesel kommet, og den tilbyr et enda rimeligere og mer drivstoffeffektivt alternativ, med de laveste utslippene innen sin klasse. Så hvorfor ikke utforske serien nå?

Scroll for å oppleve

Det er en grunn til at CR-V er flott

Den nye utformingen gjør CR-V mer aerodynamisk enn noen annen bil i samme klasse, noe som betyr at du bruker mindre tid og penger på å fylle drivstoff og mer på ting du liker å gjøre.

Kjør det beste fra alle verdener

På den ene siden er CR-V smidig og lett å kjøre som bil, med enestående ytelse og drivstoffeffektivitet. På den andre siden har den en høyere SUV-kjørestilling med et bredere synsfelt, slik at du kan skifte filer trygt og sikkert.

Se mer om CR-Vs motorer og ytelse

Kjør en bil som føles som om den er laget for deg

Helt fremst i CR-Ven gir det generøse fotrommet og materialene av høy kvalitet en luksuriøs og innbydende følelse. Og for at den skal føles som om den er formet etter deg, kan du nå justere forsetene og rattet enda mer og gjøre deg komfortabel ved hjelp av et knappetrykk på førersetet med minne*.

* Hvis du vil ha mer informasjon om hvilke utgaver som har disse og andre funksjoner, kan du se spesifikasjonene.

Se hvorfor forsetene er ekstra sikre

Å føle at du har kontroll er å ha det du trenger, akkurat der du trenger det

Vi har samlet underholdnings- og kjørekontrollene hver for seg, der fingertuppene dine sitter naturlig på rattet. Du kan bruke dem til å samhandle med i-MID-skjermen, som lar deg se informasjonen med ett blikk, og til og med vise favorittbildene dine.

Se hvordan i-MID-skjermen fungerer

Velkommen til ditt tilfluktssted fra en travel verden

Vi kombinerte ekstra dørtetninger med mer støyabsorberende tekstiler for å gjøre CR-V stillere innvendig. Det to-soners, automatiske klimaanlegget lar føreren og passasjeren i forsetet stille inn individuelle temperaturer, som systemet opprettholder automatisk.

Se mer om hvorfor CR-V føles stillere innvendig

Elsk familien din uten å være uadskillelige

For å gi deg mer rom til å snakke/spise/slumre i baksetene, krummet vi dørfôringene utover slik at du sitter nærmere sidene. Og fordi du kan hvile på det brede, polstrede midtarmlenet og senke setene litt bakover til en sofaaktig posisjon, lar CR-V deg lene deg tilbake og slappe av.

Barn og en hobbyer krever veldig mye plass

Vi gjorde CR-Vs bagasjerom til den største i klassen (stort nok for tre store kofferter). Og når du trenger enda mer plass, trekker du i bagasjeromsspaken slik at baksetene legges ned i en myk bevegelse, uten at du trenger å ta av hodestøttene. Men ikke nok med det, bakluken lukkes automatisk* ved hjelp av et knappetrykk. Alt dette gjør lastingen til en lek, selv med en urolig krabat på armen.

* Hvis du vil ha mer informasjon om hvilke utgaver som har disse og andre funksjoner, kan du se spesifikasjonene.

Se hva annet du kan få plass til i bagasjerommet

Å rygge inn på trange plasser kan være en lett sak

På CR-Ven vippes sidespeilene lett* når du setter bilen i revers: en liten endring som gir deg mye bedre oversikt over hva som er bak deg. Og for å gjøre parkeringen enda enklere, gir parkeringsassistenten* deg "øyne i nakken" ved hjelp av et ryggekamera. Den veileder deg elegant og komfortabelt dit du vil.

* Hvis du vil ha mer informasjon om hvilke utgaver som har disse og andre funksjoner, kan du se spesifikasjonene.

Se mer om hvorfor CR-V gjør kjøring enklere og tryggere

Bratte hellinger, skarpe svinger eller glatte kjøreforhold: du er trygg

CR-Vs stabilitetssystem bringer flere avanserte kjøresystemer sammen og gjør veien tryggere, slik at du føler deg tryggere. Samtidig arbeider den elektriske 4-hjulstrekken sammen med den bevegelsestilpassede elektriske servostyringen for at kjøringen skal føles så og si ubesværet.

Finn ut mer om CR-Vs andre kjøresystem

Bruk mer på moro enn på å fylle drivstoff

Når du trykker på Econ-knappen, modifiserer CR-Ven systemet og gir deg utmerket drivstofføkonomi. I tillegg viser omgivelsesmåleren deg faktisk når du kjører økonomisk, slik at du kan kjøre slik oftere. Og nå gir 1,6 i-DTEC-dieselmodellen deg de laveste CO2-utslippene innen sin klasse (fra bare 119 g/km).* Til sammen gir alt dette færre stopp for å fylle drivstoff – og en renere samvittighet.

*De viste utslippstallene er for 1,6 i-DTEC Elegance-modellen med manuelt gir og tohjulstrekk. EUs testtall for sammenligningsformål – disse er ikke representative for faktiske kjøreresultater.

Se mer om CR-Vs drivstoffeffektivitet

Føl deg sikker på hver kjøretur i cr-ven

Våre kjøretøy er kjent for sin pålitelighet. Fordi vi vil heller at du skal nyte dem enn å bekymre deg for reparasjoner. Hver del vi i lager, lager vi spesielt for Honda, og vi inngår ingen kompromisser når det gjelder kvalitet.

Se for eksempel de små kryssporene på CR-Vs stempler, som hjelper til med å bevege oljen rundt for mindre slitasjer. Det er en liten detalj, og den fungerer sammen med mange andre for å skape en flott, effektiv, sikker og komfortabel bil som er designet for å gjøre deg fornøyd.

Takk for at du tok deg en titt

Hvorfor ikke ta cr-v ut på en kjøretur?